Monsieur Minimal – High Times

Παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με full band σύνθεση

Την Παρασκευή 3 Απριλίου ο Monsieur Minimal παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ “High Times” με full band σύνθεση στο six d.o.g.s.

Με 3 άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του “indie-pop esthete”.

O Monsieur Minimal ξεκίνησε με την νεανική και ανάλαφρη indie-pop του «Lollipop» και κατάφερε να κατακτήσει κατευθείαν την προσοχή πολλών ακροατών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Εν συνεχεία, αποφάσισε να πειραματιστεί με ελληνικό στίχο και να κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Πάστα Φλώρα», με μια πολυσυζητημένη συμμετοχή έκπληξη, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη στο κομμάτι «Μια Ζωή».

Τρίτη του απόπειρα υπήρξε το διπλό «Minimal to Maximal», που αποτέλεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα μουσικοσυνθετικά εγχειρήματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Monsieur Minimal κυκλοφόρησε, ανεξάρτητα πλέον, το καλοκαιρινό single «Summer Lovers». Η δευτερη στάση και προαγγελος προς το πολυαναμενόμενο ταξίδι της μελωδικής pop και του επερχόμενου album του εγχώριου καλλιτέχνη αποτέλεσε το single «My world is you».

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρείας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times”. Ένα άλμπουμ με έντονα ευρωπαϊκό ήχο το όποιο αποτελείται από 11 electronica indie-pop φρέσκες, μουσικά “High Times” κολλητικές μελωδίες.

{youtube}OtKJrMZ3O2w{/youtube}

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.