Μουσικοί και Χρωματικοί Αυτοσχεδιασμοί

Μια προσπάθεια περιπλάνησης και εξερεύνησης στα όρια της ζωγραφικής και της μουσικής

Οι μουσικοί Βασίλης Τζαβάρας, Andrea Bonneti και το τμήμα ελεύθερου αυτοσχεδιασμού της Σύγχρονης Μουσικής σχολής Αλίμου συνεργάζονται με τον εικαστικό και ζωγράφο Βασίλη Καβουρίδη και μέσα από το παιχνίδι προκαλούν συναισθητικά ερεθίσματα και θέτουν ερωτήματα με ποικίλες ερμηνείες προς συζήτηση σε μία εκδήλωση με τίτλο «Μουσικοί και Χρωματικοί Αυτοσχεδιασμοί» που πραγματοποιείται το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο Open C.A.S.E.303.

Πού συναντιούνται η μουσική με τη ζωγραφική; Τι γίνεται όταν η ζωγραφική παράγει ήχο και η μουσική χρώμα; Πώς ένα ζωγραφικό έργο μπορεί να γίνει παρτιτούρα και εκτός από το μάτι μας να κατευθύνει και το αυτί μας σε ένα αποτέλεσμα;

Μια προσπάθεια περιπλάνησης στα όρια των δυο τεχνών που ταυτόχρονα εξερευνά και επαναπροσδιορίζει τα όρια μιας σχέσης και κατ’ επέκταση οποιασδήποτε σχέσης. Μουσικοί και χρωματικοί αυτοσχεδιασμοί σε ήχους αφηρημένους και έντονες χειρονομίες που τελικά έχουν ως ανώτερη αξίωση να αποδείξουν πως η σχέση είναι ελευθερία.

Συντελεστές

Μουσική: Βασίλης Τζαβάρας, Andrea Bonneti, Τμήμα Ελεύθερου Αυτοσχεδιασμού της Σύγχρονης Μουσικής Σχολής Αλίμου
Εικαστικά-Ζωγραφική: Βασίλης Καβουρίδης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.