Νίκος Πορτοκάλογλου live

Μαζί του επί σκηνής οι «Φτερωτές Κιθάρες»

Από την Παρασκευή 6 Μάρτη ο Νίκος Πορτοκάλογλου «δίνει ρεύμα» και με τις «Φτερωτές Κιθάρες» του επιλέγει να πραγματοποιήσει ένα μικρό κύκλο ειδικών εμφανίσεων στο πιο ατμοσφαιρικό live club της πόλης, στο Club του Σταυρού του Νότου.

Φέτος ο Νίκος για τέσσερις μόνο Παρασκευές του Μάρτη γίνεται οικοδεσπότης και υποδέχεται τους φίλους του στο πιο ζεστό και φιλόξενο live club.

Όλα όσα ξέρουμε για το Club του Σταυρού Του Νότου θα είναι εκεί. Η αυθεντική live ατμόσφαιρα, το παρεΐστικη κλίμα, η επαφή με την σκηνή «εξ’ επαφής» και οι χαμηλές τιμές.

Θα είναι εκεί επίσης οι «Φτερωτές Κιθάρες», η νέα μπάντα που έχει δημιουργήσει ο Νίκος, με ηλεκτρισμένες προθέσεις για κιθαριστικές παρεκτροπές και ανεβασμένη διάθεση σε ένα πάρτυ για νέους όλων των ηλικιών.

Θα είναι εκεί σίγουρα, μια επιλογή από τον τελευταίο του δίσκο «Λιμάνια Ξένα», με τα αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια στις νέες τους σημερινές, τολμηρές και «αιρετικές» εκδοχές.

{youtube}aH3ZxVoH4bY{/youtube}

Συντελεστές

Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι
Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.