Oι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών

Μία συναυλία όπου η κλασική μουσική συναντά το Heavy Metal

Η περιπέτεια τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα… και στην Αθήνα επιστρέφουν, στο Φεστιβάλ Αθηνών. Με εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ… και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά – τύμπανα και έγχορδα.

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα Λαικοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, οι εξ’ ολοκλήρου δικές τους, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, θα απλωθούν στο χώρο της Πειραιώς 260.

Στον ”Αθηναϊκό χώρο” θα ακουστούν καινούριες τους διασκευές-συνθέσεις που θα ”εισέλθουν” στον τρίτο τους δίσκο και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Minos EMI. Μετά από έναν εγχορδικό χειμώνα συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα (Μέγαρο, Ηρώδειο, κ.α.) – εξωτερικό (Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) έρχονται με μουσική ορμή, περνούν την είσοδο από την Πειραιώς και μπαίνουν στο Κήπο Δ της Πειραιώς 260.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 13 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.