O Νορβηγός τζαζίστας Lage Lund στο Gazarte

O πρωτοπόρος της jazz έρχεται μαζί με το trio του για πρώτη φορά στη χώρα μας

O συναρπαστικός Νορβηγός πρωτοπόρος της  jazz, Lage Lund, έρχεται με το trioτου για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο main stage του gazarte την Παρασκευή 11 Μαϊου.

Ξεκινώντας τις πρώτες live εμφανίσεις του λίγο μετά τα 13 του χρόνια, ο Lage Lund δεν άργησε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Το τεράστιο ταλέντο του, του χάρισε υποτροφία για το  Berklee College of Music αλλά και το The Juilliard School μετέπειτα όπου “έχτισε” τις γνώσεις του, αλλά και τις μελλοντικές του συνεργασίες.

Ο βραβευμένος και αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του, παραμένει σταθερό όνομα στα Jazz clubs της Νέας Υόρκης ενώ μετράει στο ενεργητικό του συνεργασίες με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς Jazz σκηνής αλλά και πολυάριθμες προσωπικές δουλειές. Ο ξεχωριστός δημιουργός και performer Lage Lund έχει χαρακτηριστεί ως η κινητήριος δύναμη της jazz του 21 αιώνα, χαράσσοντας τον δρόμο για τους επόμενους, με κάθε live εμφάνισή του, χάρη στις δυνατές αλλά ταυτόχρονα σχεδόν μυστικιστικές του ερμηνείες. Μια τέτοια ερμηνεία, θα απολάυσει και το ελληνικό κοινό που θα απολαύσει στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του περιοδείας τον Lage Lund και το trio του για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Συντελεστές

Lage Lund Trio
Lage Lund, κιθάρα
Matt Brewer, μπάσο
Justin Faulkner, ντραμς

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 28 €
tags / Gazarte / jazz / Lage Lund / live

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.