O Avishai Cohen και το Trio του κάνουν στάση στο Gazarte

Avishai Cohen

Ο Ισραηλινός Jazz Man παγκοσμίων διαστάσεων παρουσιάζει μια jazz κοσμοπολίτικη μουσική εμπειρία

Avishai Cohen. Ένας Jazz Man παγκοσμίων διαστάσεων. Ένας μοναδικός performer που κάθε του εμφάνιση στη χώρα μας είναι γεγονός και αφήνει ανεξίτηλη σφραγίδα στην ιστορία του gazarte.

Μια ημέρα πριν την sold out συναυλία του στην Ελβετία, ο Avishai Cohen και το Trio του κάνουν στάση στο Main Stage παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις από το τελευταίο του album με τίτλο “1970” καθώς επίσης και παλαιότερες αγαπημένες μελωδίες του.

Από τα πρώτα βήματα δίπλα στον Danilo Perez ως τη συμμετοχή του στο super group του Chick Corea και τις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της jazz όπως ο Herbie Hancock,o Paquito D’Rivera, o Bobby Mc Ferrin και η Alicia Keys μεταξύ άλλων, ο Avishai αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της συγχρονης Jazz με μία ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα, έχοντας βάλει τη δική του, μοναδική σφραγίδα με κομμάτια όπως το Seven Seas και Smash.

Στην σκηνή τον συνοδεύει μια από τις πιο ξεχωριστές, ευέλικτες και φρέσκες “φωνές” της σύγχρονης jazz σκηνής, ο πιανίστας και συνθέτης Omri Mor το μουσικό φάσμα του οποίου εκτείνεται από την κλασική και jazz ως την Αραβική-Ανδαλουσιανή, Αλγερινή Chaabi και λατινική μουσική. Το trio ολοκληρώνεται με τον δημιουργικό και ιδιαίτερο Noam David στα drums, ο οποίος με το πλούσιο στυλ και τους σύνθετους πολυρυθμικούς ήχους συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη της μουσικής σκηνής στο Ισραήλ.

Avishai Cohen

Ο Ισραηλινός Avishai Cohen, μπασίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και band leader, μετρώντας πλέον δύο δεκαετίες ως ένας από τους κορυφαίους μπασίστες στον κόσμο, έρχεται για ένα live που θα αποτελέσει μια jazz κοσμοπολίτικη μουσική εμπειρία με διεθνείς επιρροές στο Main Stage του gazarte την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Συντελεστές

Avishai Cohen:  bass, vocals
Omri Mor : piano
Noam David : drums

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- 48 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.