Ο καραγκιόζης ταξιδεύει στις γειτονιές της Αθήνας

Παραστάσεις του καραγκιόζη στους δρόμους της πόλης

Ένας ήρωας που λατρεύουμε μικρά και «μεγάλα» παιδιά, ο καραγκιόζης, ξεκινά την περιπλάνησή του στις γειτονιές της Αθήνας για να σκορπίσει χαμόγελα. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει μία σειρά παραστάσεων καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου, οι οποίες θα διαρκέσουν ως το Σεπτέμβριο και θα φιλοξενηθούν σε κάθε πλατεία της πόλης.

Την Πέμπτη 4 και 11 Ιουνίου στις 21.00 ο καραγκιόζης συναντά το κοινό στην Πλατεία Χελντράιχ στο Ν. Κόσμο και στον Πεζόδρομο Κυκλώπων και Θεσσαλονίκης στα Άνω Πετράλωνα, αντίστοιχα.

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στις 21.00 μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού με το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή (Άνω Πατήσια) και την Τρίτη 23 Ιουνίου την ίδια ώρα στο Παρκάκι των οδών Πατησίων και Κύπρου.

Τέλος, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, η παράσταση «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημος θα παρουσιαστεί στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21.00 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.