Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου

Μια μουσική γιορτή στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού

Ένας από τους αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας, καλεί όλους για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου σε ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι, από αυτά που ξέρει να στήνει με επιτυχία. Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál), μετά τις sold out  συναυλίες του πέρυσι και πρόπερσι στον Κήπο, αλλά και τις επίσης sold out εμφανίσεις του τον φετινό χειμώνα στον «Βοτανικό», καθώς και σε πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ξεκινάει με διάθεση την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια που εκπέμπει επί σκηνής ο Κωστής Μαραβέγιας παρασύρει στους ρυθμούς μιας μουσικής γιορτής. Στις 26, 27 και 28 Ιουνίου ανεβαίνει στη σκηνή του Κήπου για να φτιάξει το soundtrack του καλοκαιριού. Με το προσωπικό στυλ του, ο Κωστής Μαραβέγιας προτείνει στους φίλους του ένα ταξίδι με κέφι, χορό και μουσικές στιγμές με την υπογραφή του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ερμηνεύει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δυο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που τα ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, με τη βοήθεια των μουσικών της μπάντας του: του Νίκου Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), του Άγγελου Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), του Jim Σταρίδα (τρομπόνι), του Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), του Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και του Κωσταντίνου Μάνου (κοντραμπάσο).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.