Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Γκάζι

Μια μουσική και ερμηνευτική εμπειρία που γίνεται αγωγή και ίαση για τον ακροατή

Από το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις ο Μιχάλης Τζουγανάκης εμφανίζεται στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι. Μία μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση – ανάταση ψυχής για τον ακροατή.

Η «ανατρεπτική» του αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που τολμά στην παράδοση, η πηγαία δύναμη, όταν συναντούν τη δεξιοτεχνία, με μία ιδιότυπη φωνή αλλά και ερμηνεία, που γίνεται ένα με το λαούτο, συνθέτουν τους λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που «κουβαλά» στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, απο την άλλη τα παιδικά του βιώματα (ακούσματα) από άλλες μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, ως μετανάστης, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επι σκηνής, είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Μιχάλη Τζουγανάκη.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια και εμπνεύσεις επί σκήνής, δίνοντας έτσι μία μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.