O Quantic συναντά τους Ondatropica στο Gazarte

Quantic - Ondatropica

Ένα μουσικό παιχνίδι κατευθείαν από τα βάθη της Κολομβίας με ηλεκτρονικά beats

Ένα δυναμικό DJ set με ξέφρενο ρυθμό από τους… «ειδικούς» του είδους.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic), θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πρόκειται για ένα μουσικό εξερευνητή με πολυσυλλεκτικό ήχο που παράγει μία ακουστική εμπειρία μέσω της μουσικής εξερεύνησης σε μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής.

Ondatropica, έχουν καταφέρει να συνδέσουν τον τροπικό ήχο της Κολομβίας με τον underground ήχο του Λονδίνου. Κορυφαίοι μουσικοί διαφορετικών ηλικιών ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας μία νέα διάσταση σε αυτόν καθιστώντας τη λατινική μουσική πιο “hot” από ποτέ κρατώντας παράλληλα και το “βάθος” της παράδοσης με την οποία είναι άμεσα συνδεδεμένο το συγκεκριμένο μουσικό ύφος.

Ο Quantic συναντά τους Ondatropica σ’ ένα μουσικό παιχνίδι στα decks που θα αποτελέσει το soundtrack κατευθείαν από τα βάθη της Κολομβίας με στοιχεία salsa, boogaloo και Caribbean ρυθμού. Ένα μείγμα Latin, funky ρυθμών και ηλεκτρονικών beats.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Μία Απάντηση

  1. Θα ηθελα πολυ να παω! Οντας φοιτητρια στην κοινωνικη ανθρωπολογια της Παντειου το να απολαυσω μουσικη απο καπου πολυ μακρια θα είναι μαγικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.