O Rodney P συναντά τον Barry Ashworth των Dub Pistols στη σκηνή

Rodney P

Ο Godfather της βρετανικής hip hop και ο ηγέτης των Dub Pistols σε ένα εκρηκτικό live

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου θα βρεθούν στη σκηνή του TRES Athens ο Godfather της βρετανικής hip hop Rodney P και ο ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας. Μαζί τους ως Special Guests μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες MC’ s.

Rodney P

Η δυναμική και ο οίστρος του Barry θα συναντήσουν τη διαφορετικότητα και πολυσυλλεκτικότητα του Rodney P, θεμελιωτή της βρετανικής hip hop σκηνής κι ενός από τους πιο περιζήτητους hip hop καλλιτέχνες για live εμφανίσεις και στις 2 πλευρές του Ατλαντικού.

Θα ακούσουμε μερικά νέα τραγούδια από το album του Rodney P που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και θα γευτούμε τη πάντα απολαυστική προσωπικότητα του Barry Ashworth.

Barry Ashworth

Η συνεργασία τους έχει τελειοποιηθεί και από τη συμμετοχή του Rodney P τα τελευταία χρόνια στα περιοδείες των Dub Pistols και προσφέρει ένα show – party με δόσεις από την γνήσια Hip Hop, Dub, Reggae, Bass κουλτούρα της Μεγάλης Βρετανίας. Επιπλέον, όλ’ αυτά συμπληρώνονται ιδανικά από την παρουσία εκλεκτών Ελλήνων Mc’s.

 

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.