«Ocean of Dreams»: Μια ονειρική έκθεση στην γκαλερί iFocus

ocean of dreams

Η iFocus Gallery φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της Renee Revah στη Στοά της Όπερας στο κέντρο της Αθήνας

«Η κατάδυση στο νερό μοιάζει με βουτιά στις υποσυνείδητες αναμνήσεις, που μας καλούν σαν ένα τραγούδι της θάλασσας, σαν το βλέμμα της αθωότητας. Κάθε εμβάπτιση μέσα στην υγρή αγκαλιά μοιάζει σαν ένωση με την Μητέρα, τη θηλυκή ροή της ζωής, τα αρχέγονα συναισθήματα, που μας ενώνουν με τις ιδιότητες της ψυχής μας.

Όταν η ψυχή μιλά χρησιμοποιεί τα όνειρα, την εικόνα ενός κόσμου που ενώ δε μοιάζει αληθινός είναι στην ουσία ο πιο αυθεντικός μας εαυτός. Και όταν χανόμαστε πραγματικά μέσα στους ωκεανούς των ονείρων μας, τότε ξαναβρίσκουμε τους μύθους της γέννησης, το νερό μέσα στη μητρική του ισχύ, το νερό που μας κάνει να ζούμε πέρα από το θάνατο, το νερό που συνενώνει τα πάντα.

Εκεί, στο βυθό, ακούμε ξανά τα αιτήματα που ξεχάσαμε μεγαλώνοντας. Το νερό τα διαφύλαξε, τα φρόντισε και τα επιστρέφει σε εμάς ζωντανά και ακέραια.

Με ιδιαίτερη χαρά η iFocus Gallery ανοίγει τις πόρτες της και φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της Renee Revah με τίτλο Ocean of Dreams, στη Στοά της Όπερας στο κέντρο της Αθήνας.»

Επιμέλεια: Δώρα Λαβαζού

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.