Το Park Festival επιστρέφει για πέμπτη χρονιά

Park Festival 2017 Part 1

Μια μουσική γιορτή που ενώνει διαφορετικά είδη και ανθρώπους στο Πάρκο Τρίτση

Το Park Festival επιστρέφει για πέμπτη χρονιά και έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά, αλλάζει και δοκιμάζει καινούργια πράγματα χωρίζοντας το Festival σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα διεξαχθεί την 23, 24 και 25 Ιουνίου στο Περιβαλλοντικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» δίνοντας στο φεστιβάλ έναν άλλο αέρα.

Το Park Festival είναι ένας ετήσιος μουσικός θεσμός και κάθε χρόνο φιλοξενεί πάνω από 50 καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες. Από το 2012 ξεκίνησε ένα φεστιβάλ, μια μουσική γιορτή, που ενώνει διαφορετικά είδη, διαφορετικούς ανθρώπους, σε ένα χώρο που πολλοί έχουν αγαπήσει και επισκέπτονται καθημερινά.

Με μοναδικό σημείο αφετηρίας την αγάπη για τον πολιτισμό και τη μουσική, το Live Studio, διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού το Park Festival. Κάθε χρόνο μέσα από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής και από auditions που γίνονται στο Live Studio επιλέγονται τα καλύτερα συγκροτήματα.

Παρασκευή 23 Ιουνίου:

Το “Origins Soundsystem” είναι ένα χειροποίητο σύστημα όπως ακριβώς το έκαναν στους δρόμους της Τζαμάικα το 1970 παίζοντας με δυνατά μπάσα Reggae/Dub/Steppa και προκαλεί όλους να ζήσουν την εμπειρία του soundsystem αλλά και της Τζαμαϊκανής κουλτούρας.
Οι Djs που θα καταβάλουν τα decks του Park Festival είναι οι:

Anna Mystic
Dub Riots
Systematic
Sunjaman
Indamouse
Kaleya

Hosted by Big Shine
Powered by Origins Soundsystem

 

Σάββατο 24 Ιουνίου:

Στη σκηνή του Park Festival για πρώτη φόρα θα ανέβουν ο «Εισβολέας» με τον «DJ Strider» οι οποίοι θα ρίξουν ρίμες. Οι «Fundracar» υπόσχονται να κάνουν όλους να χορέψουν με ρυθμούς REGGAE-DUB-ROCK-INDIE και οι «Balkan Riddims» παντρεύουν τον αυθεντικό ήχο των νησιών της Καραϊβικής, με αυτών των αφρικάνικων φυλών. Το event θα ανοίξουν οι «Stiko & Wag» με ένα DJ set. Το after party θα συνεχίσει το μουσικό μας trip με τους «kill Emil» (Hip Hop, Downtempo, Trip Hop, Dub, Reggae) και «Insom» (Jungle Drum&Bass).

Εισβολέας  & DJ Strider
Fundracar
Balkan Riddims
Stiko & Wag (opening act)

After party:
kill Emil
Insom

Κυριακή 25 Ιουνίου:

Την τελευταία μέρα του πρώτου μέρους του φετινού φεστιβάλ, θα κλείσουν οι «Bandallusia» οι οποίοι περιπλανιούνται από το ελληνικό ροκ έως το έντεχνο και από το ρεμπέτικο στο παραδοσιακό τραγούδι με πειραματική διάθεση. Οι «Assoi tou Salvador» είναι ένα μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο με ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk και Mambo.

Οι «Barayanka» είναι ένα ηλεκτρονικό φολκ σχήμα με έντονα βαλκανικά στοιχεία και κέλτικες συνθέσεις και τέλος οι «Σάτυροι» είναι κάτι κατσικοπόδαροι με κέρατα και μακρουλά όργανα (κιθάρες, φλάουτα, σαξόφωνα) που πιάνουν και τραγουδάνε ιστορίες για δράκουλες σε θρακιώτικους δρόμους, ροκ τσιφτετέλια και βιεννέζικα βάλς.

Bandallusia
Assoi tou Salvador
Barayanka
Satyr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.