Parklife: Οι Planet of Zeus στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Το πρώτο τους μεγάλο open-air live ως headliners

Τον Σεπτέμβριο η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife υποδέχεται στο Ξέφωτο τους Planet of Zeus, ένα συγκρότημα το οποίο δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς έχει επηρεάσει όσο κανένα άλλο την ελληνική hard rock σκηνή και όχι μόνο.

Δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, και λίγο πριν την κυκλοφορία του live album τους, ετοιμάζονται για το πρώτο τους μεγάλο open-air live ως headliners, στο εμβληματικό Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος προσκαλώντας το rock ακροατήριο σε μια εκρηκτική βραδιά.

Η αρχική ιδέα της απλής συναυλίας γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα mini μονοήμερο φεστιβάλ με την επιμέλειά τους, στα πρότυπα του θρυλικού “All tomorrow’s parties”, του οποίου το lineup διαμόρφωνε ο headline καλλιτέχνης κάθε χρονιά.

Στη βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα παρουσιαστούν σε ένα ευρύτερο κοινό οι Tuber, οι Whereswilder και οι Supersoul, συγκροτήματα, τα οποία οι ίδιοι οι Planet of Zeus συγκαταλέγουν στα καλύτερα παραδείγματα της πανευρωπαϊκά πια αναγνωρισμένης ελληνικής rock σκηνής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

2 Απαντήσεις

  1. Οι δυστυχοι περίοικοι θα υποφέρουν για ακόμα ένα βράδυ με την θολοκουλτούρα που προσφέρει το “ιδρυμα”
    Σημειώστε ότι σε λιγότερο από 300 μέτρα υπάρχουν και δύο νοσοκομεία. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.