Πασχαλινό Μπαζάρ για τα Αδέσποτα Ζώα

Ένα μπαζάρ που συμβάλλει στη βελτίωση της συμβίωσης των ανθρώπων και των ζώων στην πόλη

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr περιμένουν όλους στο Πασχαλινό Bazaar, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στο Thission Lofts, στο Γκάζι.

Στο Πασχαλινό μπαζάρ οι επισκέπτες θα βρουν:

– Πασχαλινές λαμπάδες, σε μεγάλη ποικιλία, φτιαγμένες από τους εθελοντές με μεράκι και αγάπη

– κοσμήματα με θέμα τα ζώα και όχι μόνο

– είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας

– χειροτεχνίες, είδη δώρων, διακοσμητικά αντικείμενα

– βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε χαμηλές τιμές

– ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα

– όλα τα προϊόντα του Stray.Gr: t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, καλοκαιρινές ομπρέλες και τσάντες

– μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και σπιτικά φαγητά και γλυκά, νηστίσιμα και μη, από τους εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια του Μπαζάρ, πραγματοποιείται η επίδειξη των σκύλωνοδηγών της Ελληνικής Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων-Οδηγών Τυφλών Λάρα. Φέτος στο μπαζάρ εγκαινιάζεται επίσημα η συνεργασία με την οργάνωση Μπορούμε και καλούν όλους τους επισκέπτες να φέρουν μαζί φαγητό (σε οποιαδήποτε μορφή ή ποσότητα) για να δωριστεί σε κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη. Τέλος, μαζί θα είναι διαπιστευμένος πωλητής της Σχεδίας, του μοναδικού περιοδικού δρόμου στην Ελλάδα που στηρίζει άνεργους και άστεγους συμπολίτες, εξασφαλίζοντάς τους εισόδημα από τις πωλήσεις του περιοδικού.

Σκοπός του μπαζάρ είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και να συμβάλλει στη βελτίωση της συμβίωσης των ανθρώπων και των ζώων στην πόλη. To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων. Το Stray.gr από το 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής. Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα καθώς είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.