Πασχαλινό Meet Market

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας με φρέσκιες ιδέες και πολλούς συμμετέχοντες

Το Πάσχα έρχεται, η άνοιξη πλησιάζει και το Meet Market είναι εδώ στις 4 και 5 Απριλίου στην Τεχνόπολη. Η αίθουσα Μηχανουργείο και ο εξωτερικός χώρος γεμίζουν με περισσότερους από 120 πάγκους με τους αγαπημένους σας εκθέτες και νέες συμμετοχές, πολλή μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά απο τις ομάδες Πυγολαμπίδες, Πανηγυράκι & Babyfeat.

Ελάτε για τα πασχαλινά δώρα, ή απλώς για βόλτα, για ενα καφέ στον ήλιο ή ενα σνακ με φίλους και μη ξεχάσετε να περάσετε απο το κεντρικό, να παίξετε το παιχνίδι μας για να κερδίσετε πολλά δώρα εντελώς δωρεάν και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα πασχαλινά αυγά που έχουμε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία στη Τεχνόπολη για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα δώρα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικοακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.