Installations και προβολές video art και animation, καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Athens Digital Arts Festival (ADAF) συνεχίζουν τη συνεργασία τους, παρουσιάζοντας μια νέα, πολυμεσική έκθεση με τίτλο #PostFuture Journey, η οποία προσκαλεί επισκέπτες και επιβάτες σε ένα ταξίδι στο «μετά-μέλλον», εκεί όπου το ψηφιακό συγκλίνει με το φυσικό και το αναλογικό, από τις 8 Μαρτίου έως τις 23 Ιουλίου του 2017.

©Marta Di Francesco _ The waves
©Marta Di Francesco _ The waves

Η έκθεση #PostFuture Journey περιλαμβάνει installations και προβολές video art και animation, καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση παρουσιάζει 41 έργα video art και animation, 25 εκ των οποίων θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την εντυπωσιακή οπτικοακουστική εγκατάσταση “Light Catcher” του Γιάννη Κρανιδιώτη (ένα διάλογο μεταξύ ήχου και φωτός) και τη διαδραστική  εγκατάσταση “Emotional Mirror” από την ομάδα «randomquark» (Theodoros Papatheodorou Phd, Tom Chambers), που επιτρέπει στο κοινό να αλληλεπιδρά με το έργο ερμηνεύοντας τα συναισθήματά του σε tweets.

©Fred L'Epee _ Athanasia
©Fred L’Epee _ Athanasia

Το αεροδρόμιο, τόπος εναλλασσόμενης πραγματικότητας, ταξιδιού και καθημερινότητας, αποτελεί τον ιδανικό «διάδρομο εκκίνησης» για μια διαδραστική εμπειρία στο «μετά-μέλλον». Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο “Art & Culture” στο επίπεδο των αφίξεων, ανοικτή στο κοινό όλο το 24ωρο.

Κεντρική φωτογραφία: ©Alex Karantanas

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.