Το Pre Post Festival επιστρέφει για 7η φορά στην Πρέβεζα

Το Pre Post Festival επιστρέφει για 7η φορά στην Πρέβεζα

Τέσσερεις μπάντες με κοινή βάση τους τον βαρύ rock ήχο συνθέτουν ένα  line - up για το εγχώριο εναλλακτικό μουσικό στερέωμα

Το Pre/Post Festival επιστρέφει στην Πρέβεζα για έβδομη χρονιά, έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα εναλλακτικά φεστιβάλ της περιοχής. Με νέο χώρο διεξαγωγής -για πρώτη φορά στη μέχρι στιγμής ιστορία του – το Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας (λόγω εργασιών συντήρησης στον μέχρι πρότινος χώρο διεξαγωγής, το Κάστρο του Παντοκράτορα), η καρδιά του Pre/Post χτυπάει στο κέντρο της πόλης, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα, δίπλα στην παραλία της Κυανής Ακτής.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη διεξαγωγή του την προηγούμενη χρονιά, το Pre/Post Festival «χτίζει» και πάλι το line – up του, έχοντας ως πρώτη ύλη του τα stoner / ψυχεδελικά ηχοχρώματα. Τέσσερεις μπάντες προερχόμενες από την ίδια σκηνή, με κοινή βάση τους τον βαρύ rock ήχο, και ταυτόχρονα η καθεμία φέροντας τη δική της προσωπικότητα, συνθέτουν ένα  line – up για τον εγχώριο σκληρό και εναλλακτικό μουσικό στερέωμα της Κυριακής 6 Αυγούστου, στη σκηνή του έβδομου Pre/Post Fest.

Planet of ZeusPlanet of Zeus

Το heavy rock σχήμα των Planet of Zeus, με πορεία που διαγράφεται από το 2000, συμπεριλαμβάνει περιοδείες σε όλα τα μήκη και πλάτης της Ευρώπης (ανάμεσα στις οποίες, κάποιες στο πλευρό των Clutch και Grand Magus), συμμετοχές σε φεστιβάλς – ορόσημα (όπως το Βρετανικό Bloodstock) και συναυλίες, από αυτοδιαχειριζόμενα στέκια μέχρι στάδια. Με το τέταρτο σε σειρά full length album τους, “Leader of the Pack” οι Planet of Zeus μας παρουσιάζονται στην καλύτερη καλλιτεχνική φάση τους.

Naxatrasnaxatras

Υπάρχοντας από το 2012 και έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο, ομώνυμο full length album τους, το 2015, χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου αναλογικά μέσα και εκτελώντας όλο το υλικό τους ζωντανά, οι Naxatras δεν άργησαν να αποτελέσουν μια ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο rock ήχο. Δυναμικά ρυθμικά μοτίβα, μελωδίες και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, όλα εμποτισμένα με μία 70’s ατμόσφαιρα και αισθητική, αποτελούν τον βασικό κορμό των μουσικών δημιουργιών των Naxatras, μίας μπάντας που δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental στοιχεία, προκειμένου να διεγείρει της αισθήσεις των θεατών / ακροατών.

Deaf RadioDeaf Radio

Το κουαρτέτο των Deaf Radio πραγματοποιεί μία είσοδο εναλλακτικού rock σχήματος στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα και σκηνή. Η κυκλοφορία του αριστουργηματικού ντεμπούτο “Alarm” αναστάτωσε κοινό και τύπο σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας (και όχι μόνο), χάρη στην ποιότητα, την ακατέργαστη rock και την εναλλακτική διάθεσή του. Η όλο και μεγαλύτερη ροπή τους προς τις μεγάλες φεστιβαλικές σκηνές, κατοχυρώνει όλα τα παραπάνω και άτυπα διασφαλίζει άλλη μια εμφάνιση στη σκηνή του εβδόμου Pre/Post Festival.

Stoned SpiritStoned Spirit

Το stoner metal σχήμα των Stoned Spirit, έχοντας κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2016, το ντεμπούτο full length album του, με τίτλο “Spirits of Zos” και με το ανανεωμένο line – up του, που μας πρωτοσυστήθηκε τον Απρίλιο του 2015, έχει επιστρέψει στις ζωντανές σκηνές ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις που διέπονται από ηχητικό βάρος και ενέργεια. Μία τέτοια εμφάνιση ετοιμάζουν και για το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Pre/Post Festival.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- 10 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.