Puta Volcano live

«Puta Volcano live» στο An club

H heavy rock μπάντα παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Harmony of Spheres”

H heavy rock ελληνική μπάντα Puta Volcano παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Harmony of Spheres” στο An club, στις 13 Μαΐου.

Οι Puta Volcano είναι Αθηναίοι, παίζουν heavy rock και έχουν επηρεαστεί από καλλιτέχνες όπως οι Queens of the Stone Age, Alice in Chains, The Mars Volta, Baroness και Carpenter Brut.

Εκφραζόμενοι με groovy riffs, τραχιά γυναικεία φωνητικά και γραφικό story- telling, ο ήχος τους μπορεί να περιγραφεί ως ένα road trip ανάμεσα σε απομονωμένες και αμμώδεις ερήμους.

Το νέο τους album “Harmony of Spheres” κυκλοφορεί τον Απρίλη του 2017, ακολουθώντας το “The Sun” του 2015 και το EP “Represent Victory Below Eye” του 2011.

Γνωστοί για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, ορισμένα από τα highlights της μέχρι τώρα καριέρας τους είναι η εμφάνισή τους στο Rockwave 2015 στο πλευρό των Black Angels και Black Keys, καθώς και το άνοιγμα της συναυλίας των Spirit Caravan το 2014 στην Αθήνα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

6 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.