Raketkanon + One Leg Mary Live

sludge, πειραματική drift και χαοτική psychedelica

Η μουσική των Raketkanon είναι ένας συνδυασμός από “sludge, πειραματική drift και χαοτική psychedelica”.

Μετά την πρώτη τους κυκλοφορία RKTKN#1, περιόδευσαν σε όλη την Ευρώπη παίζοντας σε φεστιβάλ όπως το Eurosonic, Pukkelpop, Dour Festival, Fusion Festival, Mayfeld Derby. Τον Ιούλιο του 2014 μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν τον δεύτερο τους δίσκο RKTKN#2 με τον μουσικό παραγωγό Steve Albini, ο οποίος θα βρεθεί επίσης στην Αθήνα με τους Shellac.

Συνδυάζοντας χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες, εκκωφαντικά ντραμς, παραμορφωμένα φωνητικά, δυναμικό μπάσο, δημιουργούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες μπάντες στην Ευρωπαϊκή underground σκηνή σήμερα.

Mαζί τους βρίσκονται οι One Leg Mary, η τετραμελής μπάντα με βάση αναφοράς τον ήχο της post-hardcore των 90’s και διάφορες επιρροές από το φάσμα του rock, mkay. Πριν δύο χρόνια κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, ενώ από τις αρχές του 2015, κυκλοφορεί και το debut album τους με τίτλο I, a Seawolf, a Madman.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- 15 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.