Robyn Bennett & Bang Bang live

«Robyn Bennett & Bang Bang live» στο Half Note Jazz Club

Ξέφρενο pop swing για ένα «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για ένα «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Αλλαγή χρόνου και αλλαγή διάθεσης με ένα απογειωτικό live κατευθείαν από την «Πόλη του Φωτός», από Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 έως και Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.

Έχοντας στις αποσκευές της εμπνευσμένες διασκευές jump swing standards, μεγάλες επιτυχίες από τον προτελευταίο της δίσκο «The Wait», αλλά φυσικά και τραγούδια από το νέο άλμπουμ της «The Song Is You», η «σύγχρονη ντίβα του pop-swing» Robyn Bennett, έρχεται να δώσει έναν άλλον αέρα στην πρωτοχρονιάτικη διασκέδασή μας με glamorous style, ξέφρενο pop swing, jazz funk & rock grooves και όχι μόνο. Ένα μουσικό μείγμα που μας οδηγεί στα συναρπαστικά party μιας άλλης εποχής.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- 30 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.