Sight Unseen: Lee Ranaldo & Leah Singer

'Οταν ο θόρυβος των Sonic Youth συναντάει την pop art σε ένα ηλεκτρικό live

To Velvet Room και το Ρομάντσο παρουσιάζουν το Sight Unseen, ένα ηλεκτρικό live του Lee Ranaldo, ιδρυτικού μέλους των Sonic Youth, με video projections από την Leah Singer. Ο θόρυβος των Sonic Youth συναντάει την pop art, το Σάββατο 4 Απριλίου στο Ρομάντσο με guest performance: The Callas featuring The Callasettes live.

Η Leah Singer και ο Lee Ranaldo δουλεύουν μαζί από το 1991, συνδυάζοντας φιλμ και μουσική σε ζωντανές εμφανίσεις. Οι περφόρμανς που παρουσιάζουν, διερευνούν την αλληλεπίδραση ήχου και εικόνας, αφήνοντας περιθώριο στο τυχαίο. Αντλούν το υλικό τους από την καθημερινότητα, ενώ το αποτέλεσμα δίνει χώρο για μια προσωπική ερμηνεία της εμπειρίας των live τους. Ο τίτλος Sight Unseen αναφέρεται σε καθημερινά πράγματα που συχνά περνούν απαρατήρητα και πόσα νέα στοιχεία μπορεί να αποκαλύψει μια πιο προσεκτική ματιά. Το Sight Unseen έχει παρουσιαστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως: Perth, Australia – Perth International Film Festival 2014, JUE Festival – Shanghai, Beojing, China 2014, Reykjavik Arts Festival 2014, Showroom – Brooklyn, NY 2014.

Το Velvet Room αποτελεί το τελευταίο art project της ομάδας Velvet που από το 2005 δραστηριοποιείται εκδίδοντας περιοδικά, πραγματοποιώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως τα Velvet Bus, Velvet festival, Velvet prize και Lustlands festival. Το Velvet Room είναι το studio/γραφείo της ομάδας Velvet και των εικαστικών καλλιτεχνών Λάκη και Άρη Ιωνά / The Callas και δύο φορές το μήνα μετατρέπεται σε ένα art & music space που φιλοξενεί εικαστικές εκθέσεις και live περφόρμανς. Με αφορμή των εορτασμό 10 χρόνων Velvet (2005-2015) το Velvet Room μετακομίζει τον Απρίλιο στο Ρομάντσο και ξεκινάει μια σειρά εκδηλώσεων.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

12 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ