'Εκθεση γραφιστικής τέχνης του Ισπανού γραφίστα και εικονογράφου Ισίδρο Φερρέρ

Ο Ισίδρο Φερρέρ (Μαδρίτη, 1963) είναι σήμερα ένας από τους εξέχοντες εκπροσώπους της ισπανικής γραφιστικής τέχνης και της εικονογράφησης. Αναλαμβάνει παραγγελίες απ’ όλον τον κόσμο ως εικονογράφος, γραφίστας και δημιουργός διαφημιστικών θεματικών μακετών για την τηλεόραση. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει βραβευθεί με βραβεία κύρους όπως, μεταξύ άλλων,  το Εθνικό Βραβείο Σχεδίου το 2002, το Εθνικό Βραβείο Εικονογράφησης το 2006, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Σχεδίου Αφίσας το 2008 και το Ασημένιο Βραβείο των Βραβείων Χρυσής Ετικέτας 2013.

Αυτή η Συλλογή από Εκπλήξεις περιλαμβάνει έργα του ως γραφίστα και ως εικονογράφου. Όλα αυτά τα έργα, όπως και μια συλλογή σκίτσων από τα μπλοκ του, μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε μια ευρεία εικόνα  για το έργο του Ισίδρο Φερρέρ τα τελευταία χρόνια και να αντιληφθούμε πως, παρά την ποικιλία θεμάτων και ύφους, όλα έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Επιμελήτρια: Τίνα Γκαρθία

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.