Simos Kokavesis & Co. feat. Georgia Poutous: Goin’ Up the Country

Μια εμφάνιση με country - blues ήχοι μαζί με την Georgia (Jo) Poutous

Στο concept της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου στο Faust, o βιρτουόζος κιθαρίστας συναντά επί σκηνής την Georgia (Jo) Poutous και ξεδιπλώνει την CountryBlues πλευρά του.

Λίγα Λόγια για τον Simos Kokavesis

Γεννήθηκε στην Ολλανδία το ’68. Άρχισε να παίζει κιθάρα στα 14 και έκανε μαθήματα με τον Δημήτρη Ζαφειρέλη. Κινήθηκε προς Σκωτία μεριά όπου έπαιξε με την πρώτη του επαγγελματική μπάντα, λίγο πριν τα 20 χρόνια του. Αργότερα στην Φλώριδα (ΗΠΑ) μελέτησε έντονα κλασσική κιθάρα κι έπειτα στην Βοστώνη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βerklee. Εκεί αναμείχθηκε στην τοπική Blues σκηνή σαν κιθαρίστας σε Power Trio Bands και ως Session Blues κιθαρίστας.

Το 1997 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο “Fender Guitar Competition” στην Αθήνα. Συνεργάζεται με τον ντράμερ Λουκά Σιδερά των “Aphrodite’s Child” στο συγκρότημα LST (Lukas Sideras Trio), προωθώντας τον δίσκο της μπάντας, με τίτλο ” Break”.

Από το 2001 συνεργάζεται με τον Στέλιο Βαμβακάρη, με συμμετοχές στους δίσκους “Μια μέρα την νύχτα” και “Αγνώστου διαμονής”. Έχει συνεργαστεί επίσης με την Μαρίνα Σκιαδαρέση, τον Μπάμπη Στόκα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.ά.

Toν συναντάμε ως ‘Solo Artist’ σε Unplugged Sessions, ‘full electric’ w/his Blues Co. w/his side project: The Shin Kickers – Rory Gallagher Tribute αλλά και ως session μουσικό σε κάμποσα σχήματα.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ακούει στο όνομα “Wild World” (2011 – Self Released)

Λίγα Λόγια για την Georgia Poutous

Η Georgia Poutous ή αλλιώς Jo ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά εδώ και ένα χρόνο. Παίζει με τους Jo’s Garage και κάνει εμφανίσεις με τους Simos Kokavesis & Co. σε live bars αλλά και σε φεστιβάλ. Μουσικά το ύφος της είναι επηρεσμένο απο την country,rock n’ roll,blues και folk μουσική. Έχει ήδη ηχογραφήσει πρωτότυπο υλικό και γράφει τραγούδια για τον πρώτο προσωπικό της δίσκο.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- 8 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.