SKYROS Summer Fest

skyros festival

Χαΐνηδες, Γιάννης Χαρούλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας μαζί για δύο μουσικές βραδιές

Κάτι νέο συμβαίνει στον φεστιβαλικό χάρτη του ελληνικού καλοκαιριού. Το μαγευτικό νησί της Σκύρου φιλοξενεί για πρώτη φορά το SKYROS Summer Fest, καλώντας το κοινό να ακούσει μουσική βγαλμένη από τα συναυλιακά καλοκαίρια αλλά και να να εξερευνήσει ένα νησί – «κρυμμένο θησαυρό» και την άγρια ομορφιά του.

Σχεδόν μιάμιση ώρα με το καραβάκι από την Κύμη, αλλά τοποθετημένη στρατηγικά στο κέντρο του Αιγαίου, η Σκύρος είναι το νησί των εκπλήξεων. Η μουσική ξεκινάει από το λιμάνι, με την καφετέρια στην πλαγιά να παίζει στη διαπασών «Στάνλεϋ Κιούμπρικ: A Space Odyssey» για την υποδοχή του πλοίου και συνεχίζεται με τους χορούς στην πλατεία της «κρυμμένης» Χώρας.

Το Skyros Summer Fest, έρχεται να πάρει την σκυτάλη και να μεταφέρει το κοινό στη σκηνή του που ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, στον χώρο «CookNara» στην παραλία της Κυρά-Παναγιάς.

Η πρώτη μέρα 27 Ιουλίου, φιλοξενεί στις 21.00 τους Χαϊνηδες σε πλήρη παράταξη και στις 23.00 τον Γιάννη Χαρούλη που για άλλη μια φορά υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν καθιστό και ασυγκίνητο.

Η δεύτερη και τελευταία μέρα, 28 Ιουλίου στις 21.00, φέρνει την απόλυτη συνεργασία της χρονιάς: Τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα οι οποίοι έρχονται κλείσουν πανηγυρικά το πρώτο SKYROS Summer Fest.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

13 €
- 25 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

4 Απαντήσεις

  1. Η καλυτερη ευκαιρία να επισκεφτούμε το νοτιότερο νησί των Σποράδων! Ξεκούραση και πολιτιστικές εκδηλώσεις με απίστευτους ερμηνευτές!

  2. Μεγαλος φαν ολων των καλλιτεχνων. Θελω πολυ να βρεθω ελει και λογω οικονομικης δυσκολισςνθα ταν μεγαλη μου χαρα να βρεθω στο φεστιβαλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.