5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης “Slap Back in the Face” 2017

5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης "Slap Back in the Face" 2017

Παύλος Παυλίδης & b-movies, Χαΐνηδες, Dustbowl, George Gaudy & SUN, Acropolis Bye Bye και Λάργκο στην Ιθάκη

Το 5ο Φεστιβάλ Κιονίου ΙθάκηςSlap Back in the Face” 2017, σκοπεύει να καθορίσει εκ νέου την καλοκαιρινή πραγματικότητα και να προσφέρει αξιομνημόνευτες μουσικές συγκινήσεις.

Υπό τους ήχους του μουσικά πολύπλευρου κι αισθητικά ιδιαίτερου George Gaudy & SUN, της americana rock ιδιοσυγκρασίας των Dustbowl, της  διαχρονικής rock πεμπτουσίας του Παύλου Παυλίδη & B-Movies, της ηλεκτρικής μυσταγωγίας με παραδοσιακές πινελιές, έκφανση των Λάργκο, της εκ-μοντερνισμένης ανανεωτικής ματιάς στο αειθαλές της ελληνικής μουσικής των Acropolis Bye Bye και την τολμηρή αλήθεια που αναβλύζει η ηχητική ντοπιολαλιά των Χαΐνηδων, η επιλογή προορισμού αποκτά συγκεκριμένο στίγμα.

Σε ένα χώρο 1.000 τουλάχιστον θέσεων, στο πλέον γραφικό λιμάνι της Ιθάκης, με δωρεάν είσοδο, διότι η τέχνη παραμένει στη συνείδησή μας ανεκτίμητη, σε αγαστή συνεργασία με το ομοούσιο Saristra Festival της Κεφαλονιάς, ως πολιτισμική γέφυρα μεταξύ των δύο νησιών, και εξασφαλισμένα δρομολόγια από Σάμη (Κεφαλονιάς), Σύβοτα (Λευκάδας) και Βαθύ (Ιθάκης) προς τον χώρο του Φεστιβάλ, η μουσική θα γίνει και πάλι το όχημα για να κοινωνήσουμε το μαζί.

 

Πρόγραμμα

 

Τρίτη 8/8: Παύλος Παυλίδης & b-movies – Dustbowl – George Gaudy & SUN 

Tετάρτη 9/8: Xαΐνηδες – Acropolis Bye Bye – Λάργκο

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.