Την Τρίτη 25 Ιουλίου έρχονται στο Roof Stage του Gazarte η Sma Rag Da και special guest ο Άγγλος DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Brodsky.

Το κοινό γνώρισε τη Sma Rag Da το 2013 μέσα από το hit single της “Take your time” ως “Queen of the Surreal”. Λίγο Alex Turner, λίγο Kate Nash και ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ενέργεια. Με τραγούδια για τους ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, τους φανταστικούς φίλους και ένα σωρό ακόμη προσωπικές ιστορίες.

Aυτό το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξανασυστηθεί μέσα απο το καινούριο της, ανεξάρτητο άλμπουμ με τίτλο Wisdom Tooth. Ένα άλμπουμ το οποίο για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στην Ελλάδα με ιστορίες απο την άβολη φάση ακριβώς μετά την εφηβεία, που δεν νιώθεις πια παιδί αλλά σίγουρα δε μπορείς να θεωρηθείς και ενήλικας, τη φάση αυτή που ωριμάζεις και «φρονιμεύεις».

Παράλληλα, στο live το κοινό θα απολαύσει διασκευές ενώ οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μαζί το καινούριο τους πρότζεκτ με τίτλο Broken Greek (σπαστά ελληνικά) που παντρεύει την παραδοσιακή Ελληνική μουσική με την αισθητική του Λονδρέζικου broken beat.