Space Blanket & The East Live

Ένα διπλό χορευτικό live

Το Σάββατο 25 Απριλίου οι The East και οι Space Blanket για ένα διπλό χορευτικό λάιβ στο Ρομάντσο.

Space Blanket
Βαριές μπότες, ατσάλινα ταμπούρα, arpeggiated σύνθια, φωνητικά, κιθάρες. Τα βασικά συστατικά του ήχου του ηλεκτρονικού δίδυμου που ακούει στο όνομα Space Blanket. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ep Cosmic και κατόπιν ακολούθησαν μια σειρά από live εμφανίσεις με αποκορύφωμα τα support σε Depeche Mode και Grammatik.

Το νέο άλμπουμ τους είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Οι abdul & biscuit, παρέα με τον Vag θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα χορευτικό ταξίδι ακροβατώντας ανάμεσα στον σκληρό και τον nu-80’s ήχο.

The East
Οι The East σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2014. Ανάμεσα στις ρυθμικές εξάρσεις και θορυβώδεις παύσεις του ήχου τους, εντοπίζει κανείς στάνταρ rock’n’roll φόρμες, παραδοσιακούς ρυθμούς, εμβόλιμα synths και samples, που εναλλάσσονται με διαφορετικό ειδικό βάρος κάθε φορά. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα και φωνητικά που δεν διηγούνται αλλά υποβάλλουν ατμόσφαιρες.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.