Συναυλίες με τους Cayetano, Μαρία Πανοσιάν, Ηλιάνα Κορέτση, Ocean Hope & Moa Bones

Μια νέα σειρά συναυλιών με τίτλο St Paul’s Sessions ξεκινά τον Οκτώβριο στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες διαφορετικών καταβολών και μουσικά ακούσματα που προκύπτουν από τον συνδυασμό ακουστικών οργάνων με ηλεκτρονικά μέσα, όπου τα όρια της τέχνης και της δημιουργίας διευρύνονται ζωντανά παρουσία του κοινού.

Η πρώτη της σειράς, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 21:00, παρουσιάζει τον δημοφιλή και πολυμήχανο Cayetano σε ένα Solo Project, όπου θα αναλάβει να επαναδημιουργήσει και να αυτοσχεδιάσει πολλά από τα κομμάτια του σε πραγματικό χρόνο, επηρεασμένος από την πρόσφατη παραμονή του στην Κίνα, ενώ η δεύτερη, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, την συνθέτη Μαρία Πανοσιάν στο πιάνο και στα ηλεκτρονικά, που θα παρουσιάσει το προσωπικό της Hourglass project, με την Ηλιάνα Κορέτση να την συνοδεύει στο τσέλο.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η Καναδή τσελίστα Julia Kent έρχεται από την Νέα Υόρκη για να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό σε μια σπάνια εμφάνιση. Με την μοναδικά συναισθηματική φωνή του τσέλου της που την έχει συνοδεύσει παντού στον κόσμο, δημιουργεί σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά μέσα ποικίλα ηχητικά στρώματα και αρμονίες, σε μια διαρκή αναζήτηση της σχέσης ανθρώπου και φύσης.

Επόμενα acts:
Σάββατο 28 Ιανουαρίου: Ocean Hope (Σεραφείμ Τσοτσώνης project)
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου:
Moa Bones (Δημήτρης Αρώνης project)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- 12 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.