Street Food and Tunes: Burger Bash

Βurger πάρτι υψηλής γαστρονομίας

Υπάρχει ένας μύθος που λέει πως μπορείς να περιηγηθείς στην Αμερική χωρίς χάρτη, αλλά χρησιμοποιώντας σαν πυξίδα τις μυρωδιές από τα burger joints της επικράτειάς της. Την Τετάρτη 13 του Μάη τα Street Food and Tunes του debop.gr επιστρέφουν στον τόπο που τα αγάπησαν οι Αθηναίοι μαζί με έναν από τους αγαπημένους τους chef για να μας ξανά-συστήσουν ένα από τα πιο δημοφιλή street food του πλανήτη και να κάνουν έτσι μια βόλτα στη χώρα προέλευσής τους. Τι κι αν τα διεκδικούν χρόνια τώρα οι Γερμανοί, τα burger διατηρούν και θα διατηρούν πάντοτε αμερικανικές ρίζες.

Ο Βασίλης Σπόρος, που αγαπήθηκε μέσα από τις προηγούμενες Street Food and Tunes διοργανώσεις σε Brooklyn, New Orleans & Tennessee, ξαναπιάνει τα σύνεργά του για να παρασκευάσει και να μεγαλουργήσει πάνω σε κλασικές burger συνταγές πηγαίνοντάς τες λίγο –έως αρκετά- παραπέρα.

Ελάτε να δοκιμάσετε το πιο κλασικό και αγαπημένο street food φτιαγμένο με το φημισμένο βοδινό Black Angus που θεωρείται από τα καλύτερα παγκοσμίως: καθαρό από ορμόνες και αντιβιοτικά, προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένα βοοειδή Black Angus, πλούσιο σε κρεατίνη, πρωτεΐνες, βιταμίνη Β, σίδηρο, φώσφορο κ.α. σας εισάγει σε έναν ολοκαίνουριο γευστικό κόσμο!

Τρεις τέτοιες εκδοχές και μία χορτοφαγική, ψωμάκια και λαχανικά ολόφρεσκα, ουρανίσκος ικανοποιημένος και λίκνισμα στο ρυθμό του dj.

Τα πιάτα:
Classic
Cheeseburger: 
Ψωμάκι brioche, 100% Black Angus βοδινό, cheddar, μαγιονέζα, μουστάρδα, ketchup, πίκλες, μαρούλι iceberg, τομάτα, κρεμμύδι. (€6)
Bacon Swiss: Ψωμάκι brioche, 100% Black Angus βοδινό, emmental, καπνιστό bacon, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαρούλι iceberg, μαγιονέζα μεμουστάρδα και μέλι. (€6
)
Spicy Roscoe: Ψωμάκι brioche, 100% Black Angus βοδινό, BBQ Sauce, sriracha, coleslaw, πίκλες. (€6
)
Veggie Burger: Ψωμάκι brioche, ψητά μανιτάρια portobello, μαγιονέζα με pesto βασιλικού, καραμελωμένα κρεμμύδια, μαρούλι iceberg, τομάτα. (€5
)

Plus: Στη μπάρα Lynchburg Lemonade (Jack Daniel’s, Southern Comfort, Triple Sec & Sprite) &Velvet Elvis (Jack Daniel’s, Chambord, Sprite, orange & chocolate bitters) φιγουράρουν στις πρώτες επιλογές για συνοδεία του φαγητού μας.

Η μουσική:
Ο Γιώργος Μαρκατάς, διδάκτορας κοινωνιολόγος, αναλαμβάνει τα decks στοχεύοντας να μας ταξιδέψει στις groovy συνοικίες της Αμερικής. Funk, nu-funk, soul, nu-soul, jazz, hip hop και disco, όλα μπαίνουν στο πρόγραμμα για ένα μουσικό μενού συντονίζοντας πλήρως γευστικές και «μουσικές» ορέξεις.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.