Οι Subrosa για πρώτη φορά στην Αθήνα

SubRosa + Nochnoy Dozor live at An Club

Το πειραματικό sludge/doom συγκρότημα από το Salt Lake City παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κομμάτια από τη δισκογραφία του

Οι Subrosa, το πειραματικό sludge/doom συγκρότημα από το Salt Lake City θα βρεθεί στη σκηνή του An Club την Πέμπτη 22 Ιουνίου παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κομμάτια από τη δισκογραφία του. Η ιδιαιτερότητα των Subrosa έγκειται στον τρόπο που παντρεύουν τις πρωταρχικές Sabbathικές επιρροές τους με τη folk, έχοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα δύο βιολιά των Sarah Pandleton και Kim Pack με την φωνή της Rebecca Vernon.

Με τέσσερα έως τώρα ολοκληρωμένα album στο ενεργητικό τους, “Strega” (2008), “No Ηelp for the Mighty Ones” (2011), “More Constant than the Gods” (2013) , “For This We Fought the Battle of Ages” (2016), και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με σχήματα όπως οι Kylesa, The Obsessed, Deafheaven, Red Fang, Pallbearer, αλλά και με τη φετινή συμμετοχή τους στο Roadburn Festival, οι Subrosa αποδεικνύουν ότι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα του σκληρού πειραματικού ήχου.

Special Guests: Nochnoy Dozor

Οι Nochnoy Dozor ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο 2015. Το πενταμελές συγκρότημα απο την Αθήνα αποτελεί συνδυασμό πολλών μουσικών επιρροών και διαδρομών, καθώς ο ήχος τους οδηγεί απο ambient ατμοσφαιρικά μονοπάτια σε πιο ροκ μουσικές φόρμες. Παρόλο που τα μέλη προέρχονται και από άλλα ενεργά μουσικά σχήματα (Universe217,Mapplerun,Blame Canada,One Man Drop) η ιδέα του project των Nochnoy Dozor αποτελεί μια ξεχωριστή και αφοσιωμένη σύνθεση. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δημιουργική διαδικασία εγγραφής του πρώτου υλικού και πραγματοποιούν συναυλίες στην Αθήνα.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

15 €
- 18 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.