Sun Araw και Jay Glass Dubs live στο Ρομάντσο

Sun Araw και Jay Glass Dubs live στο Ρομάντσο

Αυτοσχεδιαστικός, ψευδοφάνκ ήχος σε συνδυασμό με dub μουσική

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το Ρομάντσο και ο Κορμοράνος συνεργάζονται σε μια συμπαραγωγή, με live εμφανίσεις από τους Sun Araw και Jay Glass Dubs.

 

Sun Araw

Sun Araw

 

Το προσωπικό σχήμα του Cameron Stallones από το Τέξας των Η.Π.Α. μετρά ήδη περισσότερες από δέκα LP κυκλοφορίες, ανάμεσα στις οποίες και το πρόσφατο The Saddle of The Increate, ένα σύγχρονο, ψυχοτροπικό μουσικό έπος εμπνευσμένο (εν μέρει) από τους άθλους του Ηρακλή, και πιο συγκεκριμένα την παράδοση του κοπαδιού του Γηρυόνη.

Ο ίδιος και ο Jon Leland, o περκασιονίστας, με τον οποίο συνεργάζεται και περιοδεύει τα τελευταία χρόνια, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Αθήνα να παρουσιάσουν το χαρακτηριστικό, αυτοσχεδιαστικό, ψευδοφάνκ ήχο τους, όπως προέκυψε τόσο μέσα από την προσωπική τους σταδιοδρομία όσο και από συνεργασίες όπως αυτή με τους roots reggae θρύλους The Congos το 2012.

 

Jay Glass Dubs

 

Jay Glass Dubs

 

 

Ο Δημήτρης Παπαδάτος, το όνομα πίσω από τα μουσικά πρότζεκτ KU, The Hydra και Jay Glass Dubs, είναι συνθέτης, μουσικός και sound artist με έδρα την Αθήνα.

Ως Jay Glass Dubs, επικεντρώνεται στη dub μουσική σαν πραγματιστική άσκηση, απογυμνώνοντας τα συνθετικά στοιχεία της φόρμας του είδους στα απολύτως βασικά: τύμπανο / μπάσο / φωνή / εφέ.

Έχει στο ενεργητικό του κυκλοφορίες (σε βινύλιο, κασέτα ή ψηφιακή μορφή) για εταιρείες όπως οι Bokeh Versions, Seagrave και The Tapeworm, πολλές live εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας και τακτική παρουσία με broadcasts και mixtapes σε διεθνείς ραδιοσταθμούς όπως NTS radio, dublab και Resonance FM.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

10 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.