Δύο από τις αγαπημένες μπάντες της δραστήριας αθηναϊκής σκηνής συναντιούνται ως headliners στο Gagarin για ένα double bill με ξεσηκωτικό rock ‘n roll που χορεύεται τζαμάροντας και οι τέσσερις επί σκηνής.

The Noise Figures: 

Οι The Noise Figures είναι ένα fuzz rock ντουέτο από την Αθήνα. Έχουν στο ενεργητικό τους δύο albums, δύο EPs, δύο 7ιντσα singles, 3 ευρωπαϊκές περιοδείες και αμέτρητες εμφανίσεις εντός ελληνικού εδάφους, και έχουν εμφανιστεί μαζί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής. Στις 28 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν στη σκηνή του Gagarin 205 για μια μοναδική εμφάνιση λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τρίτου άλμπουμ τους.

The Big Nose Attack:

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) δημιούργησαν τους the Big Nose Attack το 2011, μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs, ατενίζοντας τα 70s.

5 χρόνια και 3 official albums αργότερα, το συγκρότημα θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά εγχώρια μουσικά σχήματα, μετρώντας ήδη 4 ευρωπαϊκές περιοδείες και υπεράριθμες εγχώριες εμφανίσεις , με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το “hit” τους ‘Yeah! That Girl’ να βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj.

Μετά την επιτυχημένη εμφανισή τους για την παρουσίαση του δίσκου τους ’69’, επιστρέφουν στη σκηνή του Gagarin για να μοιραστούν το “πιτσεδελικό” rock τους μαζί σας.