Oι The Speakeasies Swing Band σ’ ένα swing ντελίριο

The Speakeasies Swing Band & Athens Boogie

Ένα μουσικοχορευτικό, γκρουβάτο και ανεβαστικό party στην Αθήνα

The Speakeasies Swing Band έρχονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη για ένα… swing ντελίριο και για ένα μουσικοχορευτικό, γκρουβάτο και ανεβαστικό party του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα, κάτω από τ’ αστέρια, στην ταράτσα της πόλης, στο Roof Stage του gazarte!

Μαζί τους οι Athens Boogie, που γνωρίζουν πολύ καλά πως να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα party και χορό μέχρι τελικής πτώσης.

 

About The Speakeasies Swing Band

Οι The Speakeasies Swing Band, swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, μέσα στα 6 χρόνια δραστηριοποίησής τους έχουν παίξει πολλές φορές σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το 1ο  Diga Diga Doo festival στην Μπανγκόκ της Ταιλάνδης, τα Hep Cat’s Holiday #9 & #10 στη Μ. Βρετανία, το 1o Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, το 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και το Summer Jamboree #14 στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Emanuele Urso, κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο “Bathtub Gin”, το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των “Bright Lights Late Nights” και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), “Black Swamp Village”. Το 2015 επανέρχονται με το “Land of Plenty”, έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Συντελεστές

Οι The Speakeasies Swing Band είναι:

Κατερίνα Σισίννι – Φωνή
Πάνος Καρνούτσος – Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Βουλγαράκης – Κοντραμπάσο
Γιάννης Νταλιάνης – Ακουστικη Κιθάρα
Μανώλης Σταματιάδης – Πιάνο
Χρήστος Παπαδόπουλος – Κλαρινέτο
Στέργιος Κόιας – Ντραμς

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

8 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.