Demolition party με τους Wrinkled Suits

The Wrinkled Suits στο AN club

Μια νύχτα απόλυτου και καθαρόαιμου rock' n' roll

Μετά τον πανικό των καλοκαιρινών φεστιβάλ, την υποχρεωτική πρέσα στο καθαριστήριο, και τον απαραίτητο διαλογισμό του Αυγούστου, οι The Wrinkled Suits είναι έτοιμοι να τσαλακωθούν στη σκηνή του AN Club. Μαζί τους οι Honeybadger και οι Allen’s Hand, δυο συγκροτήματα που θα βάλουν τις βάσεις για μια νύχτα απόλυτου και καθαρόαιμου rock’ n’ roll.

Πέρασαν τα δύο πρώτα χρόνια της πορείας τους κάνοντας εμφανίσεις σε κάποια από τα πιο γνωστά venues της Αθήνας, ενώ, στις 29 Απριλίου κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Ο χαρακτηριστικός ήχος του συγκροτήματος προέρχεται από τις πολλές και διαφορετικές επιρροές των μελών του, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τα blues και r’ n’ b των δεκαετιών του ’50 και του ’60, το κλασσικό rock, το heavy metal και το punk των 70s και των 80s.

 

Allen’s Hand

 Allen's Hand

Οι Allen’s Hand είναι μια progressive/alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2008 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει δύο EP’s, το ντεμπούτο full length album τους “Linear” και το διάδοχό του, το διπλό album ‘French Fries are the Devil/ The Devil’s in the Mayo’. Έχουν συμμετάσχει στο schoolwave και κέρδισαν το πρώτο βραβείο Nakas Bandfestival 2012.

 

Honeybadger The Band

HoneyBadger

Οι Honeybadger The Band, πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή.

Συντελεστές

Οι The Wrinkled Suits είναι οι:

Κωνσταντίνος Κύρτσης (Κιθάρα/Φωνή),

Χρήστος Ηλιόπουλος (Μπάσο/Φωνή),

Ηλίας Σαμαρτζής (Τύμπανα)

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

5 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.