Θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης

Εκδρομές, ξεναγήσεις, ζωγραφική & πικ-νικ

Μπορούμε να κάνουμε διακοπές και στο κέντρο της πόλης; Μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε, να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να πάμε εκδρομές, να κάνουμε πικ νικ, να γίνουμε εξερευνητές και ντετέκτιβ;

Στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης τα παιδιά έχουν την ευκαιρία μέσα από δράση, ψυχαγωγία και δημιουργική μάθηση να διασκεδάσουν μαθαίνοντας με τη βοήθεια ειδικών παιδαγωγών και εμψυχωτών.

Με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης κάνουν εκδρομές, ξεναγούνται δημιουργικά σε γειτονικά Μουσεία και χώρους Τέχνης, εξερευνούν τις γειτονιές της Πλάκας, ταξιδεύουν και ξεναγούνται με το τρενάκι. Επιπλέον, κάνουν πικ νικ στου Φιλοπάππου, ζωγραφίζουν σε μυστικές γωνιές του Εθνικού Κήπου, κάνουν περιβαλλοντικές εξορμήσεις και μαθαίνουν παραδοσιακά παιχνίδια.

Μέσα στο Μουσείο τα παιδιά έχουν δημιουργικό χρόνο με: εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, προβολές, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα ανανεώνεται ώστε να δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν τα παιδιά επιλέγοντας όσες περιόδους θέλουν ή και παρακολουθώντας το ημερήσιο πρόγραμμά του.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

25 €
- 150 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.