To Athens School Festival live στην Τεχνόπολη

To Athens School Festival live στην Τεχνόπολη

Τα κορυφαία συγκροτήματα του 9ου Athens School Festival σε ένα μουσικό διήμερο στην Τεχνόπολη

Ο παλμός του Athens School Festival, του νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων έρχεται στην Τεχνόπολη το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, όπου τα κορυφαία συγκροτήματα της 9ης διοργάνωσης ανεβαίνουν στη σκηνή για να μεταδώσουν το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.

Σε ένα μουσικό διήμερο τα 18 συγκροτήματα, που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για να ανέβουν στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης.

Στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.

Σάββατο 1 Ιουλίου: The Band, Noodles, Music Virus , Perfect Denial , Tuesday Nights, Salto Mortale , Coretheband , Smolderhaze και Glass Eye Filter

Κυριακή 2 Ιουλίου: Stung By A Dead Bee, Spectrum, Aveline , Teenage Lobotomy, Dip Sauce, Dreamless, Criminal Set, Jagertees και Countown

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.