To Club Decadence επιστρέφει!

Τρεις μπάντες και τρεις DJs ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s σε ένα πάρτυ ως τα ξημερώματα

Η επιστροφή του Club Decadence είναι γεγονός, το ίδιο και η πρώτη του επίσκεψη στην Αβραμιώτου. To Σάββατο 1η Ιουλίου από τις 22.00 το βράδυ ως το πρωί ανεβάζει στη σκηνή του six d.o.g.s τρεις μπάντες και τρεις DJs.

Το πρόγραμμα του πάρτυ θα ανοίξουν και θα κλείσουν οι Μάριος Δέλτα, Νίκος Λακόπουλος και Κωνσταντίνος Καλφακάκος με γρήγορα djiing sets ανάμεσα στις μπάντες. Κάπου εκεί μετά τις 3 το πάρτυ αναμένεται να σανιδωθεί με ορισμένες σημαντικές αφίξεις από την Μαλακάσα.

Live καθήκοντα θα αναλάβουν πρώτοι οι Μondecai (Erjon Kapedani, Iosif Sofios, Sotiris Filipopoulos, Antonis Farro, Chris Papageorgakis, με μουσικές που βρίσκονται μεταξύ indie, shoegaze και psychedelic-pop «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι», όπως λένε.

Θα ακολουθήσουν οι Youth In Outer Space (Elias Michael: bass, Ilias Kostakopoulos: guitar, John Boulis: drums), που σχηματίστηκαν το 2015 ως ένα instrumental noise rock trio κι από τότε δημιουργούν ήχους με screaming guitars, fuzzy basslines και smashing drumlines.

Τελευταίοι θα ανέβουν στη σκηνή οι Schizo Constellation, μία μπάντα που τη χαρακτηρίζει η σύγχυση, η ψυχεδέλεια και οι σκοτεινές σκέψεις. Δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2015 και το πρώτο τους LP με τίτλο ”Dark Youth” αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι Schizo Constellation αποτελούνται από τους: Μάνο Δημητρουλάκη (κιθάρα, φωνή), Αθάν Ανδροβιτσανέα (μπάσο) και Χρήστο Κιουλπεκίδη (τύμπανα).

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

3 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.