The Voice of Jazz

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων συμπράττει με τις Ειρήνη Κωνσταντινίδη και Tamuz Nissim

Μία νέα σειρά συναυλιών της Big Band του Δήμου Αθηναίων με τίτλο “The Voice of Jazz”, παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Η Big Band υπόσχεται στο κοινό ένα μουσικό ατμοσφαιρικό ταξίδι, συμπράττοντος με διακεκριμένους τραγουδιστές από τον χώρο της jazz.

Η πρώτη συναυλία της σειράς, πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στις 20.30 και φιλοξενεί τις νεαρές και ιδιαιτέρως δραστήριες τραγουδίστριες Ειρήνη Κωνσταντινίδη και Tamuz Nissim, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και βραβεύσεις.

Οι έντονοι ρυθμοί και η ενέργεια της Big Band συνυπάρχουν με τον γοητευτικό λυρισμό και τη δεξιοτεχνική δεινότητα των δύο “vocalist”, ενθουσιάζοντας τους ακροατές, οι οποίοι παρασύρονται στον κόσμο της ελευθερίας που εκφράζει το μουσικό αυτό είδος.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες της τζαζ από τους μεγαλύτερους συνθέτες και ενορχηστρωτές του χώρου, όπως οι Duke Ellington, George Gershwin, Richard Rodgers και Antonio Carlos Jobim.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.