Word of Mouth, Dub Fx & Cayetano Trio Soundsystem στην Αθήνα

Μια μουσική σύμπραξη με λούπες και beatboxing σε hip hop, drum & bass και reggae ρυθμούς

Λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή τους στο Beatbox Battle World Championship στο Βερολίνο, οι Word of Mouth, κύριοι εκπρόσωποι της τέχνης του beatbox στην Ελλάδα και διεθνώς, θα προσγειωθούν, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Ejekt Festival μαζί με τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Dub Fx και το Cayetano Trio Soundsystem.

Η λατρεία του ελληνικού κοινού για τον Dub Fx (κατά κόσμον Benjamin Stanford) έχει αποδειχθεί επανειλημμένως, με την κάθε εμφάνισή του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να έχει γίνει sold out. Συνδυάζοντας hip hop, drum & bass, reggae και άλλα μουσικά είδη, ο Dub Fx έγινε ένας από τους  διασημότερους καλλιτέχνες δρόμου του πλανήτη. Πλέον είναι ένας από τους αστέρες του Youtube, με τα videos του να κάνουν εκατομμύρια views. Παρά την μεγάλη φήμη του, παραμένει ένας πραγματικά ανεξάρτητος καλλιτέχνης, ο οποίος είτε σε πλατείες είτε σε άλλους συναυλιακούς χώρους γίνεται ένα με το κοινό και το σαγηνεύει.

Οι Word of Mouth αποτελούν το κορυφαίο beatbox δίδυμο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Το 2014 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά τους,  με την εμφάνιση τους στο συνέδριο της Google στην Αθήνα να κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “I Am Beatbox”, στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Δημήτρης Καρράς, Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Δωδέκατος Πίθηκος, Σοφία Σαρρή, Σανάδες, κ.ά.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

18 €
- 23 €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.