Yota Caraba Fashion Show 2016

Η Yota Caraba παρουσιάζει τις νέες της δημιουργίες

Οι μεγαλύτεροι τη γνωρίζουν από τα 90ς, από το ατελιέ της στην Αδριανού. Στους νεότερους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν την σχεδιάστρια, τη νέα κολεξιόν καθώς και κάποιες από τις κλασσικές γραμμές της, στο Fashion Show που πραγματοποιείται στο Booze UPstairs, την Πέμπτη 21 Απριλίου.

Η Γιώτα μολονότι τέλειωσε το πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ ως οικονομολόγος, την κέρδισε το fashion design από πολύ μικρή ηλικία και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην Μύκονο. Το 1986 δημιούργησε την πρώτη προσωπική κολεξιόν, η οποία ήταν και η αιτία να την ανακαλύψουν μεγάλοι σχεδιαστές της μόδας, όπως η Donna Karan, με την οποία και συνεργάστηκαν για ορισμένα χρόνια (1988 – 1991).

Η κολεξιόν αυτή βασιζόταν κυρίως στην πρωτοεμφανιζόμενη πρώτη ύλη για την εποχή (βαμβακολύκρα) και στην πρωτοποριακή ιδέα όπου το εσώρουχο γίνεται εξώρουχο. Ενδύματα χαρακτηριστικά, με έντονα χρώματα, περίεργες ραφές και κοψίματα, τα οποία είναι κατάλληλα από τις πρώτες πρωινές ώρες τις μέρας έως τις νυχτερινές εξόδους.

Το ίδιο έτος, είχε ήδη το δικό της ατελιέ στην Ανδριανού καθώς και τρία καταστήματα με την επωνυμία της και το γνωστό πλέον λογότυπο της «Υ» Την Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 21.00 στο Booze: Upstairs, η Γιώτα επιστρέφει για να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν 2016 (ανδρική – γυναικεία) καθώς και μερικές από τις κλασσικές διαχρονικές της γραμμές.

Σήμερα η σχεδιάστρια εφαρμόζει την παράδοση στην επικαιρότητα. Χειροποίητες δαντέλες και κεντήματα αρμονικά συνδυασμένα με βαμβακερά σταθερά και ελαστικά υφάσματα για πιο καλοκαιρινές και αέρινες εμφανίσεις. Οι χρωματικοί συνδυασμοί παύουν να είναι ακραία έντονοι, τα χρώματα τώρα είναι πιο φυσικά, παλ, γήινα. Έντονο χαρακτηριστικό της κολεξιόν, η πολυμορφικότητα του ενδύματος, ρούχα που από μπλούζα γίνονται φούστα ή ακόμη και φόρεμα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.