Η πλατφόρμα ελculture αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα πολιτιστικών project, όπως φεστιβάλ και εκδηλώσεις, ομιλίες για θέματα επικαιρότητας, εκπαιδευτικά προγράμματα, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με πολιτιστικούς χώρους, φορείς και εταιρίες.

Break the Chain

Το Break the Chain, αποτελεί μία συλλογική εκστρατεία κοινωνικής αφύπνισης, η οποία με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού σε ένα κοινωνικό μέτωπο που εναντιώνεται στην εκμετάλλευση και στην εμπορία ανθρώπων από άνθρωπο, στη σύγχρονη δουλεία.

Ελλάδα από το Α ως το Ω

Η πολιτιστική πλατφόρμα ελculture έχει αναλάβει την ανάπτυξη περιεχομένου της πρώτης πρωτότυπης εκπομπής του Cosmote History, του νέου καναλιού της Cosmote TV, «Ελλάδα από το Α ως το Ω», που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Fly me to the moon

Το «Fly me to the Moon» αποτελεί ένα κοινό πρότζεκτ της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που πραγματοποιείται από το Μάιο του 2013.

Shoot_it

Τo 2009 δημιουργήθηκε το Shoot_it, mobile festival ταινιών μικρού μήκους γυρισμένες με κινητό τηλέφωνο, με σκοπό να αξιοποιήσει με δημιουργικό τρόπο την τεχνολογία. Ένα project που δημιουργήθηκε από τη διάθεση να έρθουν κοντά τεχνολογία και πολιτισμός.

Perform in Art

Ένας θεσμός που δημιουργήθηκε από την εμφανή ανάγκη της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής για προβολή και ανάδειξη αξιόλογων θεατρικών παραστάσεων νέων καλλιτεχνών και ομάδων.