22 Απριλίου - 01 Μαΐου 2018

Πλατεία Κοτζιά, Πεζόδρομος Φωκίωνος Νέγρη, Εθνικός κήπος της Αθήνας, Πλατεία Ομονοίας, Πεζόδρομος Θησείου, Πλατεία Κυψέλης

Στο πλαίσιο διοργάνωσης «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», η ομάδα του Κινητήρα επαναπροσεγγίζει την έννοια της ανάγνωσης και βάζει στο προσκήνιο κοινό και αστική καθημερινότητα από τις 22 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.

22 Απρ 2018

Σταυρός του Νότου - Club

O ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής, ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club την Κυριακή 22 Απριλίου, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου, με guest επί σκηνής τη Μαρία Παπαγεωργίου.

22 Απρ 2018

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η μουσική ενότητα Music Escapades του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τους Plastic Flowers, το προσωπικό σχήμα του Γιώργου Σαμαρά, την Κυριακή 22 Απριλίου στον Φάρο.

21 - 22 Απριλίου 2018

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο συναυλίες με «Άρωμα Ελλάδας» στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου, στις οποίες θα ακουστούν επίσης συνθέσεις Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλου, Ελένης Καραΐνδρου, String Demons και Βαγγέλη Μπουντούνη.

22 Απρ 2018

An Club

Οι City Kids, Tribute σχήμα στους Motorhead από την Αθήνα, εμφανίζονται στη σκηνή του An Club την Κυριακή 22 Απριλίου. Μαζί τους οι Stramroller Assault και οι Βοneyard.