El Groupo Flamenco Macande

Eliart

Θεατρικές Παραστάσεις - Χορευτικές Παραστάσεις - El Groupo Flamenco Macande

Στους φλογερούς ρυθμούς του flamenco

28.04.2012 έως 04.05.2012

χορός | μουσικές παραστάσεις | Θεατρικές Παραστάσεις 2013 | Χορευτικές Παραστάσεις 2013 | Πρόγραμμα Θεατρικών και Χορευτικών Παραστάσεων 2013 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το El Groupo Flamenco Macande επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή του Eliart για τρεις μουσικοχορευτικές βραδιές. Ο εκρηκτικός χορός της Ελένης Γιαννοπούλου συναντά τη τσιγγάνικη κιθάρα του Μαλαγένιου Luis El Salao για να παρασύρει και να ταξιδέψει το κοινό στο κόσμο του flamenco.

Η Ελένη Γιαννοπούλου η ελληνίδα χορεύτρια που μέσα από τη μακρόχρονη αφοσίωση της στο flamenco ξεχωρίζει για την τεχνική της δεινότητα και το πάθος της, συναντά ξανά στη σκηνή του Eliart το δεξιοτέχνη κιθαρίστα Luis el Salao που ξεχωρίζει για το τσιγγάνικο του ταπεραμέντο.

Το ελεύθερο πνεύμα, η δύναμη, η δεξιοτεχνία και η περηφάνια παντρεύονται μέσα από τη συνεύρεση μια παρέας μουσικών, χορευτών και της Ελένης Γιαννοπούλου, σε τρείς βραδιές γεμάτες μουσική και χορό.

Συντελεστές

Χορός: Ελένη Γιαννοπούλου
Κιθάρα: Luis El Salao
Τραγούδι: Alejandro Gomez
Φλάουτο: Κωστής Βαζούρας
Κρουστά: Pedro Fabian

και το Cuerpo De Baile

Τιμές Εισιτηρίων

15 ευρώ με ποτό (κρασί, μπύρα, αναψυκτικό)

Πληροφορίες εκδήλωσης

Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127, Κεραμεικός, +302103477677,

Σάββατο 28/4 και Παρασκευή 4/5 στις 23:30

Είσοδος 15 ευρώ

Σχόλια

blog comments powered by Disqus

Πείτε τη γνώμη σας

  • (0 ψήφοι)
Mobile apps
Mobile apps