Tim Crouch I, Malvolio
Bios
Όταν το έργο ιδιοφυώς αποδομεί και διερευνά την ίδια την τέχνη της περφόρμανς..
27.04.2012 έως 28.04.2012
Το Βρετανικό Συμβούλιο και η δημιουργική ομάδα BIOS συνεχίζουν τη συνεργασία τους προτείνοντας μερικές από τις πιο πρωτοποριακές μορφές του βρετανικού θεάτρου και παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Tim Crouch και το έργο του ΄΄I, Malvolio΄΄ στις 27 και 28 Απριλίου.
Ο Tim Crouch πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2003 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα δυνατότερα στοιχεία του πειραματικού θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2011 παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα τις περφόρμανς του My Arm και An Oak Tree στο BIOS.
Φέτος τον Απρίλιο επιστρέφει με το I, Malvolio, τον μονόλογό του που, βασιζόμενος στον ήρωα της Δωδέκατης Νύχτας, Μαλβόλιο, απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Brighton International Festival το 2010.
Μετά την τεράστια επιτυχία των I, Caliban, I, Peaseblossom and I, Banquo, το Ι, Malvolio δημιουργεί εκ νέου τη Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ, ιδωμένη αυτή τη φορά από τη ματιά του καταπιεσμένου υπηρέτη Μαλβόλιο.
Το I, Malvolio είναι ένα ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα πικρό κατσάδιασμα από έναν άντρα «κατάφορα αδικημένο». Μια ιστορία χαμένης αξιοπρέπειας, σεμνοτυφίας, χονδροειδών αστείων και ατέλειωτου πειράγματος. Ένα μονόπρακτο αφηγηματικής αλχημείας που μας βυθίζει στον τρελό κόσμο της Σαιξπηρικής κωμωδίας.
Την Παρασκευή 27 Απριλίου μετά την παράσταση του I, Malvolio θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τον Tim Crouch.
Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία - Ερμηνεία: Tim Crouch
Σκηνικό - Κοστούμι: Graeme Gilmour
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος 15€
Φοιτητικό 10€
Πληροφορίες εκδήλωσης
Bios
Πειραιώς 84, 10435 Αθήνα , +302103425335, http://www.bios.gr/Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Είσοδος 10 - 15 ευρώ



Σχόλια