«17 Μέρες 17 Παγκόσμιοι Στόχοι»: το νέο πρόγραμμα της «Οργάνωσης Γη»

Εκδηλώσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους»

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, Κέντρο της Γης, 11.00-17.00

 

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το «Κέντρο της Γης» ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν και σας προσκαλεί σε μία διαφορετική γιορτή που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις Κυριακές στη πόλη. Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. Δίνουμε έμφαση στη συμβολή της Αστικής Γεωργίας στην επίτευξη των Στόχων.

Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην αφήγηση του παραμυθιού «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο 10ος Στόχος» όπου ο Παραμυθάς του MYARTIST, ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, μαζί με φίλους και φίλες του μαθαίνει στα παιδιά το 10ο Στόχο με βιωματικό και κατανοητό τρόπο. Κατάλληλο για παιδιά 5-8 ετών.

 

Τρίτη, 25/9 και ώρα 18:00, ΓηΚ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Κεραμεικός

Συμπληρώνοντας 3 χρόνια από την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του OHE, η Οργάνωση Γη προσκαλεί τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στα γραφεία της ΓηΚ44 σε μια ανοιχτή συζήτηση με σκοπό την αξιολόγηση της έως τώρα εφαρμογής τους. Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν πιθανοί προβληματισμοί αλλά και ιδέες και σχέδια που αφορούν τα επόμενα βήματα και τη στάση της Κοινωνίας των Πολιτών στην χώρα μας για την επίτευξη της Ατζέντας 2030.

Τέλος από τις 14 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, τα γραφεία της Οργάνωσης Γης ΓηΚ44 λειτουργούν, καθημερινά και σαββατοκύριακα, ως ανοιχτό κέντρο ενημέρωσης σχετικά με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και ως χώρος διαλόγου αναφορικά με τους τρόπους εφαρμογής τους στην καθημερινότητα μας.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις είναι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «17 Μέρες 17 Παγκόσμιοι Στόχοι» που διοργανώνει η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους».

 

Αναλυτικά δείτε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.