Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς για μια εορταστική βραδιά την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, στις 18.00 και στις 21.00, σε μια συναυλία με τίτλο «Η Νύχτα Χορεύει Βαλς».
Με τον αναγνωρίσιμο, κινηματογραφικό της ήχο, η Ευανθία ανοίγει το μουσικό της κουτί και παρασύρει το κοινό στον δικό της μουσικό κόσμο.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, χαρίζοντας στη βραδιά θεατρική πνοή, ρυθμό και ονειρική ατμόσφαιρα. Μέσα από τη ματιά του, η συναυλία μεταμορφώνεται σε μια ολοκληρωμένη σκηνική εμπειρία, όπου η μουσική συναντά την εικόνα και το συναίσθημα.
Στο πρώτο μέρος, χορεύτριες του κλασικού χορού «ζωντανεύουν» τις συνθέσεις της, προσθέτοντας χάρη και κίνηση στις μουσικές εικόνες. Στο δεύτερο, οι Cooks, η ευρηματική ομάδα κρουστών, δημιουργούν ρυθμούς με μαγειρικά σκεύη και εργαλεία, φτιάχνοντας μια πρωτοχρονιάτικη «βασιλόπιτα» γεμάτη φαντασία, χιούμορ και ενέργεια.
