Η Μάρθα Φριντζήλα με το The Kubara Project και τα Καλογεράκια έρχονται την Κυριακή 16 Αυγούστου στα Λεύκτρα Βοιωτίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Επαμεινώνδεια 2026».

Το Kubara Project, αφού δοκιμάστηκε για πάνω από είκοσι χρόνια σε συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζεται στο κοινό με τον αυθορμητισμό και τη ζεστασιά που χαρακτήρισαν και την πρώτη τους εμφάνιση. Προσωπικές ιστορίες μπερδεύονται με παγκόσμια βιώματα για την αγάπη, τη φιλία, τη μοναξιά, τον έρωτα, τη σχέση με τους άλλους και την επίθεση στη φύση.

Στo soundtrack της μουσικής παράστασης της Μάρθας Φριντζήλα και των Kubara Project ακούγονται τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών των δύο τελευταίων αιώνων, καθώς και υλικό από την προσωπική δισκογραφία της ερμηνεύτριας και των αδερφών Καλογεράκη.

«Μετά από μια χρονιά γεμάτη αναταράξεις, αλλαγές προσωπικές, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, και με έναν ολοκαινούργιο δίσκο στα χέρια, περιοδεύουμε με τα Καλογεράκια και ζούμε στιγμές ποίησης και τρέλας, στην ασφάλεια που μόνο η τέχνη μπορεί να προσφέρει.»

Κυριακή 16 Αυγούστου
Τοποθεσία: Λεύκτρα Βοιωτίας, Δημοτικό σχολείο
Ώρα έναρξης: 21:00