Ενώ η κινηματογραφική μετά-αγάπη του «Άφτερλωβ» μεταδίδεται από στόμα σε στόμα -κι από φιλί σε φιλί- στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας, η Melentini, υπεύθυνη για τη σύνθεση της μουσικής μετά-αγάπης της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Στέργιου Πάσχου, καταλαμβάνει το μουσικό stage του six d.o.g.s. την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Μαζί με την the Running Blue Orchestra, η Ελληνίδα καλλιτέχνις που μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και το Βερολίνο, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ζωντανά ολόκληρη τη μελωδία που εμπνεύστηκε και συνέθεσε αποκλειστικά για την επένδυση της ταινίας «Άφτερλωβ».

Το «Άφτερλωβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δυο ήρωες ξεκινούν με αθωότητα, αμηχανία και γενναιότητα, ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν. Κι ενώ η διαδρομή τους μοιάζει αρχικά σαν μια αθώα βόλτα στην εξοχή, σύντομα θα αισθανθούν χαμένοι  σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον… Κυκλοφορεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 18 Μαΐου.