Η Έλλη Πασπαλά τραγουδάει για το Athens Pride

Πασπαλά, Lynch και Φαραζής, σε μια συναυλία για την ενίσχυση του Αthens Pride 2016

To Athens Pride με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μια συναυλία για την ενίσχυση της διοργάνωσής του, με την τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά και τους μουσικούς David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά) και Τάκη Φαραζή (πιάνο). Η συναυλία, η οποία γίνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, πραγματοποιείται την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στις 20.00, στην αίθουσα δεξιώσεων της Πρεσβείας, Βασιλίσσης Σοφίας 7, Αθήνα.

Το Athens Pride είναι μια απολύτως εθελοντική μη-κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την προώθηση της ορατότητας και των δικαιωμάτων των LGBT ατόμων. Το πρώτο Athens Pride Parade πραγματοποιήθηκε το 2005. Από τότε, αυτή η ετήσια εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή, αποκτάει αναγνώριση και σεβασμό. Καθώς μεγαλώνει το Athens Pride, το ίδιο κάνουν και τα αιτήματά του. Φέτος η παρέλαση του Athens Pride θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων: 

20 €
- €

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Κάθε Σάββατο θα λαμβάνετε στο e-mail σας το newsletter του ελc με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα!

Podpourri. Ιστορίες που ακούγονται

Ακολουθήστε το ελculture.gr στο Google News

το ελculture σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.